Helyi közélet

2015.04.21. 11:42

Milyen negatívumokat mondtak a külföldiek a debreceni helyekről?

Hagyjuk most az ömlengést, a lokálpatriotizmust és nézzünk egy kicsit a Tripadvisor görbetükrébe. Összegyűjtöttük a legnegatívabb kritikákat a debreceni nevezetességekről.

Hagyjuk most az ömlengést, a lokálpatriotizmust és nézzünk egy kicsit a Tripadvisor görbetükrébe. Összegyűjtöttük a legnegatívabb kritikákat a debreceni nevezetességekről.

A hozzászólások kiválasztásánál szempont volt, hogy 3 vagy az alatti csillagra értékeljék a helyet, valamint hogy a bejegyzés egy nem magyar állampolgártól származzon. Tisztában kell lennünk ezekkel a hiányosságokkal, hiszen a külföldiek ezeket a véleményeket fogják először elolvasni.

Hortobágyi Nemzeti Park

"Mindenért külön fizetni kell. Én egy nagyon ízletes levest ettem, de a család többi tagja mikrózott ételt kapott. A mangalicáknál büdösebb állat nem létezik."

"Nagyon átlagos, nem hagyott mély nyomot bennünk."

Nagytemplom

"Kívül átlagos, belül üres. Az egyetlen pozitívum, hogy fel lehet menni a toronyba és onnan szép a kilátás."

"Kívülről nagyon szép, de belül...nagyon lehangoló, sehol egy freskó, csak a fehér falak és a fa padok."

Állatkert

"Be kellene zárni és az állatokat áttenni máshova. Nem érzem, hogy ez a hely megfelelne a nemzetközi előírásoknak. Nincs sok állat, de azok is össze vannak zsúfolva apró ketrecekbe."

"Csak melegben érdemes menni. Kétszer voltam már 7 fokos hidegben, nem látni semmit."

"Ez inkább egy park egzotikus állatottak, de nem állatkert"

Déri Múzeum

"Kicsi és elég üres, nincs semmi látnivaló. Semmi értelme, hogy van egy kis egyiptomi szoba, amikor Egyiptom közelébe sem vagyunk. Ez a hely egy vicc."

MODEM

"Nagyon drága! Ne csodálkozzanak, hogy nincs bent senki!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában