Helyi közélet

2015.04.12. 11:20

Legfontosabb az őszinteség

Debrecen - Csernus nem hisz a lehetetlen helyzetekben, szerinte mindig van megoldás.

Debrecen - Csernus nem hisz a lehetetlen helyzetekben, szerinte mindig van megoldás.

Újra Debrecenben üdvözölhetjük az ország egyik legismertebb pszichiáterét, dr. Csernus Imre április 21-én 19 órától tart előadást a Lovardában.

Hetente több interaktív előadást is tart Csernus Imre pszichiáter szerte az országban, szeret lelépni a színpadról és közvetlen kapcsolatba kerülni a közönségével, imád kérdezősködni, beszélget a rá kíváncsi emberekkel.

Őszintén, ahogy a pszichiáter fogalmaz, szerinte a fogyasztói társadalomban a felületesség uralkodik, és pont ebben a világban van a legnagyobb szükség az egyenes beszédre. Az olykor-olykor szigorúnak, rámenősnek tartott szakember úgy gondolja, hogy ha finoman fogalmaz, akkor a 21. század embere elmegy a mondandó mellett, viszont ha erős savakat használ, akkor arra az emberek felkapják a fejüket és átmegy az üzenet.

Nem kell tehát megijedni akkor, amikor odaadja valakinek az előadása közben a mikrofont, segíteni próbál ugyanis, hogy mindenki őszintén lássa meg saját magát. Az ország egyik legismertebb pszichiátere nem hisz a lehetetlen helyzetekben, szerinte mindig van megoldás – ezt a szemléletet közvetíti nyilvános foglalkozásai során, így másfél hét múlva a Lovardában is.

Az április 21-én 19 órakor kezdődő előadásra belépőjegyek kaphatók a Napló-székházban, a Lovardában, a Tourinformban, az Apolló Moziban, a Media Marktban, a Thomas Cook Utazási Irodában, valamint országszerte a Ticket Express hálózatában.

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában