Helyi közélet

2015.04.02. 17:15

Kedv, remények, trillák

Debrecen - <em>Kedv, remények, trillák</em> címmel versmegzenésítési pályázatot hirdetett 2015 tavaszán a Debreceni Művelődési Központ és a Debreceni Zenész Klub debreceni szólisták és zenekarok részére.

Debrecen - Kedv, remények, trillák címmel versmegzenésítési pályázatot hirdetett 2015 tavaszán a Debreceni Művelődési Központ és a Debreceni Zenész Klub debreceni szólisták és zenekarok részére. A pályázatra közismert magyar költők újonnan megzenésített verseivel lehetett jelentkezni. A zsűri és a közönség a legjobb szerzőket, előadókat és hangszerelőket jutalmazza. A versmegzenésítési pályázat nyilvános bemutatójára április 10-én, pénteken, 20 órától kerül sor a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Házában (Kossuth u. 1.).

A pályázatra 28 megzenésített vers érkezett 14 zenésztől. A szerzők többsége debreceni, vannak közöttük szólisták, zenekarok, de elsősorban amatőr előadókról van szó. Április 10-én a nyilvános bemutatón a zsűri értékeli a dalokat. A zsűri tagjai: Lukács László (Tankcsapda), Pércsi Sándor (Ölveti Blues Band), Jantyik Zsolt, a Debreceni Művelődési Központ igazgatója; Dánielfy Zsolt színművész; Szénási Miklós, a Dehir.hu főszerkesztője, író, popzenész. A zsűri a legjobb előadót és a legjobb hangszerelőt értékeli. A közönség pedig a legjobb zeneszerzőre szavazhat.

- Takács Hajnalka -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában