Helyi közélet

2015.04.02. 17:32

Folyton keresi az újat

Debrecen - Az énekes az elektronikus műfajban próbálja ki magát.

Debrecen - Az énekes az elektronikus műfajban próbálja ki magát.A tehetségkutatóban annak idején blues és rock dalokkal vívta ki a rajongók szeretetét Király L. Norbi, most viszont éles váltásra szánta el magát: elektronikus műfajban alkot. – Eljött az ideje, hogy változzak. Egy közös ismerős által találkoztam a Feeling Music egy tagjával és elhatároztuk, hogy a jövőben együtt dolgozunk – mondta. Családja nem lepődött meg az újításon, tisztában vannak vele, hogy Norbi nem átlagos.

– Keresem a stílusom, mindig van új ötletem, kitalálok valamit és megvalósítom – folytatta.

Norbi személyiségéhez hozzátartozik a változás, meg akarja találni azt, ami a legjobban illik hozzá, ehhez pedig próbálkozni kell – fejtette ki az énekes menedzsere. Az énekes legfontosabb feladata most, hogy a legújabb dalát, a Pussy & The Bass címűt népszerűsítse. – A számot angolul írtam meg, szerencsére a külföldi visszajelzések pozitívak – mondta az előadó, aki a színpadon a színpadon kívül felelősségteljes apuka, bár nem vált pocakos, mackónadrágos típussá.

– Mindenképpen szeretném megtanítani a fiamnak, hogy legyen önmaga, és ne hagyja magát eltántorítani a céljai elérésétől – válaszolta kérdésünkre.

A zenész útját az új stílusban való sikeres érvényesülés felé egy debreceni formáció egyengeti, a klipforgatásban is ők segítenek majd neki.

Bár a fotó és design stúdiók munkatársai között régóta tart a baráti viszony, Norbi karrierjének lendítése az első közös projektjük. A csapat az elmúlt hónapokban megerősítést nyert azzal kapcsolatban, hogy érdemes a sztárok portfóliójával foglalkozni. Élvezik a közös munkát Norbival is, aki reméli minél több időt tölthet majd az ország második legnagyobb városában.

HBN-KA, DP


A kezdetek

Király L. Norbert egy 2010-es tehetségkutató showműsorában tűnt fel. Akkor Joe Cocker You can leave your hat on című számával különleges előadásmódjával, rongylábúságával nyerte meg a zsűrit és a közönséget. Mentora Keresztes Ildikó volt. Norbi a széria dobogójának harmadik fokára állhatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában