Helyi közélet

2015.04.30. 12:44

A Viola utcai rablás elkövetőit keresi a rendőrség

Debrecen - A debreceni rendőrök az ismeretlen tettesek azonosításához a lakosság segítségét kérik.

Debrecen - A debreceni rendőrök az ismeretlen tettesek azonosításához a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság rablás elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesekkel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 29-én 18 óra 20 perc körüli időben Debrecenben, a Viola utcában található társasház földszintjén lévő élelmiszerüzletben feltűnt két maszkot viselő férfi. Mindkét tettes kezében kés volt, egyikük az eladót a bevétel átadására kényszerítette, míg társa az ajtóban várakozott. Miután az egyik rabló a pénzt a kasszából kivette, társával a helyszínről elmenekültek. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Az egyik tettes körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, 20 év körüli férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kapucnis felsőt és sötétkék színű farmernadrágot viselt.

Társa szintén körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú 20 év körüli férfi, aki az elkövetéskor sötétkék színű szabadidőnadrágot, szürke színű sportcipőt és sötét árnyalatú kapucnis felsőt viselt, melynek mindkét ujján válltól a csuklóig két fehér csík látható.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható két férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában