Helyi közélet

2015.04.25. 12:47

A koszorúslányok ruhája

Debrecen - A menyasszony barátnői csak a reklámfilmekben azonos testmagasságúak és súlyúak. Vagy még ott sem.

Debrecen - A menyasszony barátnői csak a reklámfilmekben azonos testmagasságúak és súlyúak. Vagy még ott sem.Minden koszorúslány szeretne jól kinézni a nagy napon, de a különböző testalkatúaknak más és más az, ami előnyös.

Milyen legyen az a ruha, amelyben mindenki jól mutat? Sokan azt hiszik, hogy a ruha színének a kiválasztása az egyetlen probléma. Ez sem kis feladat, hiszen nem árt egy olyan szín, ami mindenkinek jól áll – a fehér kizárva, hiszen az a menyasszony színe. Választhatnak a pasztell és az élénk színek közül. Előbbi gyakran sápaszt, és a képeken is jobban mutat az élénk ruha.

A ruha szabása

Mivel különbözőek vagyunk, az alkatunk is nagyon eltérhet egymástól. Legtöbbször az A-vonalú ruhák azok, amelyek mindenkinek jól állnak. Érdemes ebben gondolkodni.

A ruha felső- és pánt részét lehet kombinálni. Bizonyított tény, hogy remekül néz ki egy olyan koszorúslánycsoport, ahol a lányok ugyanolyan színű és szabású ruhában vannak, ám egyiknek kereszt­pántja van, míg másik váll nélküli vagy féloldalas ruhát visel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában