Helyi közélet

2015.04.08. 19:49

A fizika törvényei fölött

Debrecen - Világhírű tánctársulat érkezik a cívisvárosba, egyedi produkcióval.

Debrecen - Világhírű tánctársulat érkezik a cívisvárosba, egyedi produkcióval.Az idén 75 éves Virsky - Ukrán Állami Népi Együttes a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez, április 19-én 19 órától a debreceni Kölcsey Központban „hódítja meg” az érdeklődőket.

Az csapat produkciója szenvedélyes és látványos. A kimagasló művészi színvonal, a szakmai tudás, a kreatív koreográfia, a színpompás kosztümök elkápráztatják a közönséget. A táncos szólisták akrobatikus tudása, a női- és férfikarok sokoldalú virtualitása, a tudatosan értékmegőrző szellemiség, a bölcs és optimista tartalom együttesen adják a társulat szinte mágikus, a lelket felemelő erejét.

A világsajtóban az együttesről megjelent vélemények: „Kétségek nélkül a világ legjobb együttese.” (The Washington Post), „Hihetetlen, a gravitációt meghazudtoló művészet.” (The New York Times), „Káprázatos, páratlan produkció.” (Le Figaro)

A 84 főből álló világhírű társulat egy lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkcióval érkezik Magyarországra. A mai napig emlékezetes és elsöprő erejű 2002 –es magyarországi bemutatkozás után egy újabb teltházas előadásra készülhetünk április 19 -én este 7 órakor Debrecenben a Kölcsey Központ kibővített színpadán. Jegyek a helyszínen és a www.jegy.hu oldalon kaphatók.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában