Helyi közélet

2015.03.12. 14:38

Virsky: a név, amely átírta a tánctörténelmet

Debrecen - A Moiseyev Táncegyüttes legnagyobb ellenfele 12 év után ismét Magyarországon!

Debrecen - A Moiseyev Táncegyüttes legnagyobb ellenfele 12 év után ismét Magyarországon!Míg a Moiseyev Európában a Virsky az Egyesült Államokban hódít. Ez mindössze annak köszönhető, hogy a Virsky éves szintén csupán 2 hónapot tölt el Európában.

Az idén 75 éves VirskyUkrán Állami Népi Együttes a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez: produkciójuk szenvedélyes és látványos, csodálatos és izgalmas. A kimagasló művészi színvonal, a szakmai tudás, a táncosok profizmusa, a lebilincselően kreatív koreográfia, a lenyűgöző látvány, a színpompás kosztümök, az egész világon elkápráztatják a közönséget.

A táncos szólisták akrobatikus tudása, a női- és férfikarok sokoldalú virtualitása, a tudatosan értékmegőrző szellemiség, a bölcs és optimista tartalom együttesen adják a társulat szinte mágikus, a lelket felemelő erejét.

Az együttes 2015 tavaszán egy lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkcióval érkezik Magyarországra. Április 19-én este 7 órakor Debrecenben a Kölcsey Központ kibővített színpadán lépnek fel. Jegyek a helyszínen és a www.jegy.hu oldalon kaphatók.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában