Helyi közélet

2015.03.02. 10:46

Fókuszban az egészség

Debrecen – Az egészségtudatos táplálkozásról tart előadást Tóth Gábor táplálkozáskutató március 12-én, 19 órától a Lovardában.

Debrecen – Az egészségtudatos táplálkozásról tart előadást Tóth Gábor táplálkozáskutató március 12-én, 19 órától a Lovardában.

Magyarországon is egyre többen és többen fordulnak az egészséges életmód felé, amibe a sport, a mozgás, a táplálkozás és a kikapcsolódás, szellemi feltöltődés egyaránt beletartozik – természetesen szolgáltatók tömkelege várja az ügyfeleket ezen a területen is, hogy az olykor igencsak drága rekreációt és vágyott egészséget megadja az érdeklődőknek, akik talán nem is tudnak eligazodni a számukra kilátásba helyezett előnyök és nyújtott „terápiák” világában.

Tóth Gábor élelmiszer-ipari mérnök, a sajtóból is ismert táplálkozáskutató éppen ebben szeretné segíteni az embereket: felhívni a figyelmet arra, mit jelent az egészséges táplálkozás, mit, miből és mennyit szükséges enni, miben bízhatunk meg, hiszen folyamatosan áramlanak felénk a különféle gyógyhatású termékek és csodaszerek hatásait bizonyító reklámok és információk.

A jövő hét csütörtöki, Ön tudja, mit eszik? – Élelmiszer-ipari kulisszatitkok című előadásában Tóth Gábor az élettani és biokémiai tudással nem rendelkező közönség számára is érthetően adja majd át mindazt az ismeretanyagot, ami segíthet a mindennapok során eligazodni az egészséges táplálkozás megtervezésében. Mindebben segítőtársa Sebestyén Balázs lesz, aki az egyik országos kereskedelmi rádió műsorvezetőjeként azokat a kérdéseket teszi fel a kutatónak, amelyek bármelyik laikusban megfogalmazódhatnak.

HBN-SzL


Belépőjegyek elővételben az Apolló moziban, a Kölcsey Központban, a Líra Könyváruházban, a Tourinformban, a Media Marktban, a Thomas Cook utazási irodában és a Quaestor Travelnél kaphatók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában