Helyi közélet

2015.03.20. 09:11

Birtokba vették a színpadot a tehetségek

Debrecen - Zsúfolásig megtelt a közösségi ház színházterme a fellépőkkel, kísérőkkel és érdeklődőkkel.

Debrecen - Zsúfolásig megtelt a közösségi ház színházterme a fellépőkkel, kísérőkkel és érdeklődőkkel.

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete és a Hajdú-Bihar Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház szervezésében megvalósult a hagyományos tehetséggondozó program, a Szín-Tér Tehetségkutató Verseny pénteken a Csapókerti Közösségi Házban.

A versenyben 41 produkcióval több, mint 100 állami gondozott és nevelőszülőknél élő fiatal mutathatta meg tehetségét ének, tánc, próza és színdarab kategóriában. A program célja, hogy lehetőséget teremtsen a hátrányos helyzetű fiatalok számára tehetségük bemutatására.

A fellépők vers (vers és próza), színdarab, ének (ének és zongora, vagy gitár), valamint tánc kategóriákban egyénileg vagy csoportban adhattak számot tehetségükről a neves zsűri előtt, melynek tagja volt mások mellett az olimpiai bajnok Risztov Éva és Hercz Vilmos, a Debreceni Népi Együttes művészeti vezetője, a tíztagú zsűri elnöke Csonka Valter, a Valter Blues Band vezetője, énekese.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában