Helyi közélet

2015.03.02. 18:24

Az idén is mulatsággal űzték el a telet

Komádi - A Barsi Dénes Általános Iskola alsó tagozatos diákönkormányzata idén is megszervezte az intézmény ez évi első nagy rendezvényét, a farsangot, amelyet február 28-án tartott meg a sportcsarnokban.

Komádi - A Barsi Dénes Általános Iskola alsó tagozatos diákönkormányzata idén is megszervezte az intézmény ez évi első nagy rendezvényét, a farsangot, amelyet február 28-án tartott meg a sportcsarnokban. Elsőként a Leg a Láb Alapfokú Művészeti Iskola 1-4. évfolyamos komádi tánccsoportja lépett a közönség elé a Dunántúli játékfűzés és ugrós című műsorukkal. Ezután egy farsangi jelenet következett, majd a debreceni Valcer Táncstúdió néhány táncosa mutatott be szebbnél-szebb műsorszámot. Ezt követően a gyerekek egy igazi királyi udvarba repítették a közönséget, ahol volt lovagi torna, bál, mesebeli gombák és sárkányok, a műsor végén pedig a kalózok is megérkeztek. De hatalmas sikert aratott a többi fellépés is. A színpadon utolsóként vonult fel az összes álarcos és jelmezes tanuló, akik jobbnál-jobb és ötletesebb maskarákat viseltek. Az előadások alatt édes illat töltötte be a levegőt, hiszen a vállalkozó szellemű nagymamák helyben készítették a finom farsangi fánkokat.

HBN–Rozsik Rita





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában