Helyi közélet

2015.03.12. 17:53

Az élet iskolája

Debrecen - Magyar nóták és ismert operett slágerek egyaránt szerepelnek <em>A lányok, a lányok, a lányok asszonyok</em> című nótagálának műsorán.

Debrecen - Magyar nóták és ismert operett slágerek egyaránt szerepelnek A lányok, a lányok, a lányok asszonyok című nótagálának műsorán.Ismert énekesek a szintén művészi pályán dolgozó gyermekeikkel együtt lépnek fel március 22-én a Lovardában. Tarnai Kiss László, Bokor János, Karczagi János és Kosáry Judit képviseli az idősebb generációt a jövő hét vasárnap 16 órakor kezdődő gálán, melynek legfiatalabb fellépője, Karczagi Józsika csupán tíz éves.

Józsika sikeresen elvégzett énekiskolája után most az „élet iskolájában” bizonyítja rendkívüli énekesi képességét. Zenei tehetségét az anyatejjel szívta magába és a felnőtteket meghaladó bátorsággal, rátermettséggel produkál a színpadon, már a TV2 műsorából is sokan ismerik és kedvelik a kisfiút.

- Józsikát arra kértük, hogy az édesapjával énekeljen és közösen adják elő a fergeteges címadó dalt, A lányok, a lányok, a lányok asszonyok című operett részletet. A műsor sikeréből a felvidéki Kosáry Judit és fia sem maradhat ki: Judit már ismert, kedvelt és sikeres magyarnóta-énekes határon túl és hazánkban egyaránt, Szabolcs fia is korán a zenei pályára lépett. Elmondása szerint beleszületett a zene, a nóták világába. Igazi átéléssel adja elő a dalokat, kedvencei közé tartoznak a világslágerek is. Tőlük is hallunk duettet jövő héten, ami szintén színesíti majd a nagyszabású előadást - árult el részleteket Balogh Imre rendező.

A március 22-i rendezvényre az óriási érdeklődés miatt már csak korlátozott számban kaphatók belépőjegyek, melyek elővételben az Ortopédcipő-boltban a Halköz üzletházban válthatók. Jegyértékesítés és további információk a rendezőnél: 06-30/6342-844 , 06-52/710-038 (este).

HBN–SzL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában