Helyi közélet

2015.03.15. 11:20

A kabai karatésok sikeres szereplései

Kaba - Megyei elismerésben részesült Mester, Lajtos és Nagy Tibor.

Kaba - Megyei elismerésben részesült Mester, Lajtos és Nagy Tibor.

A Sárréti Bushido Karate SE versenyzőinek kiválóan sikerült a tavaszi kyokushin karate versenyszezon, hiszen három megmérettetésen összesen 14 érmet gyűjtöttek. A debreceni Shogun Kupán az első helyen zárt Barta Ákos, Kovács Attila és Szabó Hajnal Csillag, míg a Kovács Júlia, Lajtos Patrik, Szabó Dániel, Varga István négyes bronzérmet szerzett.

A Zemplén Kupa nemzetközi versenyen Lajtos két ezüstéremmel gazdagodott, Kovács Júlia és Barta Ákos a dobogó legalsó fokára állhatott Sátor­aljaújhelyen. Nyíradonyban a diákolimpia területi döntőjét rendezték meg, ahol Mester Orsolya az élen végzett, Kovács Attila és Lajtos Patrik harmadik lett.

A klub két tehetsége, Mester Orsolya, illetve Lajtos Patrik február elején megkapta a Hajdú-Bihar megye kiváló sportolója kitüntetést, míg edzőjük, Nagy Tibor a Hajdú-Bihar megye diáksportjáért díjat vehette át. Legközelebb Veszprémben a Diákolimpia országos fináléjában bizonyíthatnak a kabai versenyzők, ahol öten képviselik a klubot.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában