Helyi közélet

2015.02.03. 10:36

Többnapos jeges buli a Nagyerdőn

Debrecen - A jelmezben érkezők többszörösen kedvező áron válthatnak jegyet.

Debrecen - A jelmezben érkezők többszörösen kedvező áron válthatnak jegyet.Első alkalommal rendezik meg február 12–15. között a Korcsolya Karnevált a Nagyerdei Stadion melletti rendezvénytéren, ahol korcsolyázni és bulizni egyaránt lehet majd. A decemberben átadott szabadtéri jégpályán és annak környezetében számos koncert, családi program és gasztronómiai különlegesség várja majd a látogatókat a négy nap alatt.

Csütörtök este – a nulladik napon – a Campus Party két ismert sztárvendége, Nagy Feró és Metzker Viki lépnek színpadra, péntek délután az ország egyik kedvenc fiúcsapata, a By The Way ad koncertet, majd az esti órákban az Irigy Hónaljmirigy és az Animal Cannibals tagjai biztosítják az őrületes hangulatot.

A karnevál hivatalos második napján, szombaton Szandi nyitja a programot, majd a 2014-es X-Faktor nyertese, Tóth Andi énekel – először a debreceni közönség előtt. A fiatal tehetség után az Animal Cannibals koncertezik, őket pedig az ország kedvenc házaspárja, Korda György és Balázs Klári követi, megteremtve az igazi Valentin-napi hangulatot.

Sültek, italok, édességek

A szombat délelőtti órákban és vasárnap izgalmas, vidám és tartalmas családi programokkal várják a szervezők a látogatókat, lesz műkorcsolya bemutató és a jégkorong edzés is. Mindehhez a gasztrofalu kínál finomságokat a fánkoktól kezdve a sült hurkákon és kolbászokon át a sült gesztenyéig, de a forró italok, így a bor, a csokoládé és a puncs sem maradhatnak ki a téli többnapos mulatságból.

Belépők a helyszínen kaphatók: a felnőttnapijegy ára 1900, a gyerekjegyé pedig 900 forint. A korcsolyázni nem tudó vendégek kedvezményes áron válthatják meg napijegyüket, a felnőttek 1500, a gyerekek pedig 700 forintért. A jelmezben érkező látogatók további árkedvezményben részesülnek!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában