Helyi közélet

2015.02.19. 07:44

Szoboszlón zúznak a Tankok

Hajdúszoboszló, Debrecen - Európai lemezbemutató turnéjuk második állomása a hajdúsági fürdőváros lesz.

Hajdúszoboszló, Debrecen - Európai lemezbemutató turnéjuk második állomása a hajdúsági fürdőváros lesz.

Év végén a Főnix Csarnokban teltház előtt zárták a 25 éves jubileumi évet Lukács Laciék, ezzel hazai pályán tették fel a koronát a 2014-es sikerszériára. Ennek a jubileumnak a keretében 11 európai ország 19 városát utazták körbe, majd a nyári nagyszabású fesztiválkoncerteken több mint 200 ezren látták a Tankcsapdát, októbertől december végéig pedig 30 teltházas koncertet adtak. Az október 14-én kiadott „Urai vagyunk a helyzetnek” című új album fogadtatása pedig annyira kiemelkedő volt, hogy nem egészen két hónap alatt elérte az ötszörös platinalemez státuszt, a MAHASZ éves eladási összesítése alapján pedig az abszolút első lett 2014-ben.

Egy ilyen eredményes korszak után kezdődik az új lemez bemutató turnéja, február 20-án Dunakeszin, majd másnap, szombaton már Hajdúszoboszlón folytatódik. A tavaszi koncertek nem csak Magyarország valamennyi régióját érintik, hanem Európa más városait is. A koncertek és a helyszínek egytől-egyig különlegesek, valahol még egyáltalán nem is jártak a Tankok, biztos, hogy számos élmény és kaland színesíti majd a következő hónapokat. „Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan és ilyen lelkesen fogadják a koncertek hírét! Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy 25 év után is nagyon jó érzés estéről-estére színpadra állni” – mondta Lukács Laci.

HBN-BCS


Jegyek elővételben kaphatók: Roncsbár, Tourinform (Debrecen), Rock Café (Hajdúszoboszló), MOL-kút (Hajdúszoboszló, Debreceni út)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában