Helyi közélet

2015.02.12. 12:38

Szerelem a jégen is

Debrecen - Nemcsak a korisok, de a téli fesztiválokat keresők is megtalálják a számításukat.

Debrecen - Nemcsak a korisok, de a téli fesztiválokat keresők is megtalálják a számításukat.

Ma délután kezdődik a négy napon át tartó Korcsolya Karnevál a Nagyerdei Stadion jégpályájánál. Igencsak benépesül a stadion környezete az előttünk álló napokban: az első Korcsolya Karnevál programjainak köszönhetően nemcsak a korisok, de a könnyed kikapcsolódást keresők is megtalálják a számításukat – korcsolyát húzni természetesen nem kötelező. A ma esti, csütörtöki programok az egyetemi bulikon évről évre komoly sikert arató Nagy Feró és Metzker Viki fellépéseivel indulnak, ezen a napon a Debreceni Egyetem hallgatói extra árkedvezményt kapnak a belépőből. Pénteken már délután fél hatkor énekelnek a By The Way fiúcsapatának tagjai, majd az Animal Cannibals és az Irigy Hónaljmirigy folytatja a bulit.

A szombati Valentin-nap a jégpályánál is a szerelmeseké lesz, igazi filmbe illő meglepetésekkel készülnek a szervezők, érdemes tehát a jégen is kézen fogva, szerelmesen együtt korizni a pároknak, hiszen a Korcsolya Karneválon igazán emlékezetessé válhat ez a nap, ráadásul még Korda Gyuri bácsiék is érzelmes dalokkal pörgetik majd a hangulatot. A hétvégén családi programnak is kiváló Korcsolya Karneválon együtt lehet játszani a szervezett programokon, versenyeken a gyerekekkel, és akár az ebédet is elfogyaszthatjuk a rendezvény gasztrofalujában, ahol téli finomságok, farsangi fogások és disznótoros étkek egyaránt várják az éhes közönséget. Szombat délelőtt a színpadon mindehhez Szandi, vasárnap pedig az X-Fakor ifjú csillaga, Benji énekel a karneváli forgatagban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában