Helyi közélet

2015.02.04. 13:21

Neve is csak négy betű: Peti

Debrecen - Aranyosi Péter Négybetűs szavak című önálló műsorával lép fel február 26-án a Lovardában.

Debrecen - Aranyosi Péter Négybetűs szavak című önálló műsorával lép fel február 26-án a Lovardában.

Pontosan nyolc éve indult el a Lovarda legviccesebb előadás-sorozata, amely 2007 februárja óta hónapról hónapra a Dumaszínház humoristáival ajándékozza meg a közönséget.

Hazánk legnagyobb dumaszínháza alakult ki az évek alatt Debrecenben, ahol folyamatos telt házzal zajlanak az előadások, melyek időpontjában a helyszínen ma már lehetetlen belépőjegyeket vásárolni, azok mind elkelnek elővételben.

Az ország kedvenc humoristái nem csak egymást váltva, de önállóan is fellépnek időről időre a Lovardában, akár Bödőcs Tibor, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán vagy Kiss Ádám is eszünkbe juthat, mind jártak már egyszemélyes, egész estés műsorukkal a Kassai úti rendezvényközpontban. A hónap utolsó csütörtök estéjén ezúttal Aranyosi Péter látogat el Debrecenbe Négybetűs szavak című műsorával. A diósgyőri humorista minden alkalommal elmondja, hogy a cívisvárosba is kicsit mindig hazajön. Felesége debreceni, ahogy Péter szokott fogalmazni, „tócósi”, vagyis nem csak a szórakoztatás, de a családlátogatás is a hajdú-bihari megyeszékhelyhez köti a humoristát, aki először látható a Lovardában egész estés, önálló műsorral.

A február 26-án 19 órakor kezdődő előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Földkörüli Utazás debreceni irodájában, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban, az OTP Travelnél, a Tourinformban és a Napló-székházban válthatók.

HBN-SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában