Helyi közélet

2015.02.20. 11:56

Nem volt nála okmány

Biharkeresztes - A makedón férfi Magyarországon való tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, mert nem volt nála érvényes személyazonosító okmány.

Biharkeresztes - A makedón férfi Magyarországon való tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, mert nem volt nála érvényes személyazonosító okmány.Egy állampolgár 2015. február 19-én 12 óra 13 perckor telefonon értesítette a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársát arról, hogy a Kossuth utca és a Nap utca kereszteződésében található bolt közelében egy külföldi férfi kért segítséget tőle.

A kirendeltség járőreinek a férfi igazoltatása során egy makedón útlevél másolatát adta át, más érvényes személyazonosító okmánnyal nem rendelkezett. A rendőrök a férfit az idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol Magyarországon való tartózkodásának körülményeit idegenrendészeti eljárás keretében vizsgálják.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában