Helyi közélet

2015.02.07. 11:02

Négynapos téli fesztiválhangulat

Debrecen - Koncertekkel, korcsolyázással és ételekkel várja a látogatókat február 12–15. között az első Korcsolya Karnevál.

Debrecen - Koncertekkel, korcsolyázással és ételekkel várja a látogatókat február 12–15. között az első Korcsolya Karnevál.Hatalmas élet lesz jövő héten a Nagyerdőn a debreceni stadionnál, a négynapos téli fieszta a család minden tagjának tartalmas kikapcsolódást kínál: csütörtök este az egyetemi bulik hangulatát idézi meg Nagy Feró és DJ Metzker Viki, pénteken este a By The Way, az Irigy Hónaljmirigy és az Animal Cannibals koncertezik, a hétvégén pedig már délelőtt megkezdődnek a családi programok, a színpadi műsor mellett például műkorcsolya- és jégkorong-bemutató is lesz.

Előreláthatólag a hatalmas érdeklődés miatt a Korcsolya Karnevál idején nem a jégen száguldó sportolók és a gyermekeiket a korizás örömeire épp megtanító szülők számára lesz ideális terep a stadion melletti pálya. A szombati Valentin-napi romantikához többek között Szandi, a 2014-es X-Faktor nyertese, Tóth Andi és Korda Gyuri bácsiék teremtik meg a zene nyelvén az atmoszférát, a vasárnap délelőtt pedig a családok számára kínál jeges, de vidám, szórakoztató alternatívát az együttlétre. A helyszínen a felnőtt napijegy ára 1900 forint, a gyerekjegyé pedig 900 forint. A korcsolyázni nem tudó vendégek kedvezményes áron válthatják meg napijegyüket: felnőttek 1500 forintért, gyerekek pedig 700 forintért. A jelmezben érkező látogatók további árkedvezményben részesülnek!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában