Helyi közélet

2015.02.11. 12:33

Négynapos buli a koripályán

Debrecen - Első alkalommal lesz Korcsolya Karnevál február 12–15. között a Nagyerdei Stadion melletti rendezvénytéren.

Debrecen - Első alkalommal lesz Korcsolya Karnevál február 12–15. között a Nagyerdei Stadion melletti rendezvénytéren.A korisok kedvenc közösségi tere lett átadása óta a Nagyerdei Stadion jégpályája, ahol napközben és sötétedés után is folyamatosan hasítják a jeget a sport szerelmesei – csütörtöktől egészen biztos, hogy minden korábbinál többen lesznek a pályán, ugyanis négy napon át a korcsolyázás mellé koncertek és téli fesztiválhangulat is jár.

Nagy Feró, az Irigy Hónaljmirigy, a By The Way és az Animal Cannibals is színpadra lép a Korcsolya Karnevál idején, és először láthatjuk a mindössze 16 éves tehetséget, Tóth Andit Debrecenben énekelni. A mindig dinamikus lánytól az X-Faktor tehetségkutató adásaiban sokféle stílust hallhattunk, a kőkemény rocktól a pörgős slágereken át egészen a szívszorító balladákig. Változatos dallamokból a 13-i koncertjén sem lesz hiány, jön majd talpalávaló a bulizóknak, korcsolyázóknak és a szerelmeseknek egyaránt.

Kulináris élvezetek

A Korcsolya Karneválon vasárnap délelőtt az egész családot megmozgató vidám programokkal készülnek a szervezők, a gyermekek és szüleik együtt vehetnek részt sorversenyen, de énekel Benji is az X-Faktorból.

A jeges és zenei programokhoz a rendezvény ideje alatt a gasztrofalu biztosítja a meleg frissítőket, de a sült gesztenye, a farsangi fánk vagy a friss disznótoros is már az illatával csábítani fogja a közönséget.

A helyszínen a felnőtt napijegy ára 1 900 forint, a gyerekjegyé pedig 900 forint. A korcsolyázni nem tudó vendégek kedvezményes áron válthatják meg napijegyüket: felnőttek 1 500 forintért, gyerekek pedig 700 forintért. A jelmezben érkező látogatók további árkedvezményben részesülnek!

HBN–SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában