Helyi közélet

2015.02.20. 13:21

Ki mit tud a vizes élőhelyekről?

Komádi - A Közösségi Ház és Városi Könyvtár dolgozói ismét megemlékeztek a vizes élőhelyek világnapjáról.

Komádi - A Közösségi Ház és Városi Könyvtár dolgozói ismét megemlékeztek a vizes élőhelyek világnapjáról.Hangulatos, játékos és élménydús vetélkedőt rendeztek a Barsi Dénes Általános Iskola 3–4. osztályosai számára a könyvtárban február 6-án. A szervezők fontosnak tartják, hogy ilyen módon ismertessék meg a gyerekeket a vízzel kapcsolatos tudnivalókról, ismereteket szerezzenek a környezettudatosságról, a magyarországi tavakról, folyókról.

A végén gratuláltak

Összesen 11 ötfős csapat jelentkezett a versenyre. A szellemi és ügyességi feladatok összeállítása során a vízé volt a főszerep. A gyerekeknek rejtvényeket kellett megoldaniuk, kirakóban, horgászatban és italfelismerésben kellett ügyeskedniük, azonosítaniuk kellett a vízi világ élőlényeit és kézműveskedtek is. Az első 3 helyezett csapat értékes jutalomban és oklevélben részesült, a többieknek emléklappal és ajándékkal gratuláltak a szervezők.

HBN-Rozsik Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában