Helyi közélet

2015.02.12. 17:47

Hajdúbagosi asztalosműhelyből loptak

Hajdú-Bihar - A hosszúpályi rendőrök vádemelést javasolnak egy hajdúbagosi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy asztalos műhelybe, ahonnan szerszámokat vitt el.

Hajdú-Bihar - A hosszúpályi rendőrök vádemelést javasolnak egy hajdúbagosi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy asztalos műhelybe, ahonnan szerszámokat vitt el.Egy férfi tett bejelentést 2014. július 13-án 11 órakor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy az elmúlt 3 hónap folyamán - amíg elutazott - hajdúbagosi asztalos műhelyének ablakát ismeretlen személy betörte és azon keresztül különféle szerszámokat tulajdonított el.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és a tudomásukra jutott információk alapján egy konyári lakostól lefoglaltak egy a műhelyből származó fűkaszát, melyet a sértettnek visszaadtak. A Hosszúpályi Rendőrőrs munkatársai azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves M. Zoltánt, akit kihallgattak.

A hajdúbagosi lakos ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában