Helyi közélet

2015.02.15. 09:47

Hagymának álcázta

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy áruházban csalással akart olcsóbban húshoz jutni.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy áruházban csalással akart olcsóbban húshoz jutni.A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – csalás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben.

Egy biztonsági őr telefonon tett bejelentést a rendőrségre 2015. február 14-én 12 óra 20 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Kishegyesi úti áruházban egy 39 éves férfi csirkemellet tett egy új zacskóba, majd azt a mérlegen hagymaként újra lemérte. Az így nyomtatott árat a helyi lakos ráragasztotta a zacskóra és a terméket az önkiszolgáló pénztárnál kifizette, majd távozott a boltból.

A biztonsági őr azonban észrevette a csalást és visszatartotta a férfit, majd telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában