Helyi közélet

2015.02.18. 14:33

Fánkkal vendégelték meg a közönséget a körösszegapáti farsangolók

Körösszegapáti - Szülők és a pedagógusok segítségével készültek a jelmezek az év egyik legnagyobb iskolai eseményére, a farsangra Körösszegapátiban.

Körösszegapáti - Szülők és a pedagógusok segítségével készültek a jelmezek az év egyik legnagyobb iskolai eseményére, a farsangra Körösszegapátiban. Ebben az évben az alsós tanulók a mesevilág témájából készítettek maguknak jelmezeket. Királynők, királyok, hercegnők jelentek meg jelmezben, de volt pókember, katica, pompomlány, plázacica jelmez is. A felsős tagozatosok inkább énekesnőnek, együttesek tagjainak öltöztek fel.

A jelmezesek többször körbetáncolták a termet, hogy mindenki jól láthassa őket. A kíváncsi közönség nagy tapssal fogadta a felvonulókat. A farsangi mulatságnak érdekes és közkedvelt színfoltja a karaoke volt. Persze a tombola sem maradt el. A főnyeremény mindig csábító. Most egy torta volt, amelyet Sebő Lajosné nyert meg. Az esemény résztvevői, a gyermekközösség vendégeként, fánkot kaptak.

HBN–VJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában