Helyi közélet

2015.02.03. 09:37

Esernyőjébe rejtette a lopott kozmetikumot

Debrecen - A rendőrök elfogtak egy 51 éves nőt, aki a gyanú szerint több kozmetikai cikket lopott egy debreceni drogériából.

Debrecen - A rendőrök elfogtak egy 51 éves nőt, aki a gyanú szerint több kozmetikai cikket lopott egy debreceni drogériából.2015. február 2-án 18 óra 20 perc körül Debrecenben, a Kishatár úton lévő drogériában egy nő a sorok között sétálva levett egy parfümöt a polcról, amiről eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd az illatszert berejtette az esernyőjébe. A biztonsági őr észrevette és visszatartotta a pénztártól fizetés nélkül távozó nőt, majd a lopásról telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök az 51 éves nőt elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a városi rendőrkapitányságra. A nyomozók N. Zoltánnét gyanúsítottként kihallgatták, mely során beismerő vallomást tett. A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos nem csak egy parfümöt, hanem egy manikűrkészletet, szájfényt és más kozmetikai cikkeket is eltulajdonított, melyeket szintén az esernyőjébe rejtett.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában