Helyi közélet

2015.02.05. 12:18

Bábművész kiállítása

Debrecen - A világról alkotott képét ismerhetjük meg a tárlaton.

Debrecen - A világról alkotott képét ismerhetjük meg a tárlaton.

Rendez, tervez, zenét szerez, hegedül és bábozik… mindez egy személyben Hoffer Károly, akinek az „Itt vagyok!” című kiállítását február 5-én (ma) fél 4-től Gimesi Dóra, dramaturg nyitja meg a Vojtina Bábszínházban.

A művész 2013-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész szakán. Különböző szerepeiben megfordul az ország bábszínházaiban, de székhelye a Budapest Bábszínház. A Semmi című előadás – melyet rendezőként és tervezőként is jegyez – elnyerte a Színikritikusok Díját a 2012/2013-as évad legjobb gyerek- és ifjúsági előadás kategóriában. A sok szerepkör közül a Vojtina Bábszínházban a Rózsa és Ibolya című előadás tervezőjeként mutatkozott be az előző évadban.

Saját bevallása szerint egy tizenöt éves lázadó kamasz szemével látja a világot. Kiállításából mi is megsejthetjük, hogyan gondolkozik a világról, napjainkról, napjaink kultúrájáról.

A tárlat április 27-ig (hétfő–péntek: 8–17 óráig, szombat–vasárnap: 9–12 óráig) látható.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában