Helyi közélet

2015.02.22. 11:01

40 zsák pétisót adtak el az alkalmazottak egy cég készletéből

Mikepércs - Az alkalmazottak nem szórták ki a vetőföldre a rájuk bízott pétisót, hanem egy részét eladták.

Mikepércs - Az alkalmazottak nem szórták ki a vetőföldre a rájuk bízott pétisót, hanem egy részét eladták.

Egy mikepércsi mezőgazdasági cég vezetője tett telefonon bejelentést 2015. február 21-én 12 órakor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint telefonon arról értesítették, hogy alkalmazottai a teherautójáról Mikepércs, Nagyváradi úton több zsák pétisót átpakoltak egy kisteherautóra, így azt vélhetően eladták.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták M. Zoltán és M. András 57 éves helyi lakosokat, akiket a Hosszúpályi Rendőrőrsre előállítottak. A nyomozók a két férfit sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, ahol beismerő vallomást tettek.

A gyanú szerint a férfiak a telephelyen felpakoltak a cég teherautójára körülbelül 240 zsák pétisót, amelyek tartalmát Mikepércs, Nagyváradi út melletti vetőföldön kellett volna szétszórniuk, azonban abból útközben 40 zsákkal eladtak egy helyi lakosnak.

A két férfi által eladott műtrágyát a rendőrök lefoglalták, majd a tulajdonosának visszaadták.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában