Helyi közélet

2015.01.02. 22:15

Több balesetet okozott az ónos eső megyénkben

Hajdú-Bihar - Jelentős mennyiségű ónos eső hullott és fagyott az utakra megyénkben péntek este.

Hajdú-Bihar - Jelentős mennyiségű ónos eső hullott és fagyott az utakra megyénkben péntek este.

Vélhetően ennek a számlájára írható az a két baleset, amely az M3-as autópálya megyei szakaszán történt. Polgárnál egy autó csapódott a szalagkorlátnak, egy személy sérült meg az ütközésben. A Kálmánházi pihenő közelében szintén baleset történt, a járműben anyagi kár keletkezett. Hajdúsámson belterületén pedig autó csúszott egy busznak – közölte Dobó Dénes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szombat estétől észak felől újabb csapadékzóna érkezik, amely körülbelül a Győr-Békéscsaba sávtól északkeletre egyre inkább havas esőbe, majd havazásba vált – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem szóvivője. Szombat éjfélig hat centiméter friss hó hullhat, de a havazás várhatóan vasárnapra virradó éjjel is folytatódik. Emiatt Hajdú-Biharra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

HBN


Az ónos eső Balmazújvárost sem kímélte:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában