Helyi közélet

2015.01.15. 08:56

Takarmányt lopott az éjjeliőr

Hajdúböszörmény - Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a takarmány eltulajdonító férfival szemben a hajdúböszörményi rendőrök.

Hajdúböszörmény - Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a takarmány eltulajdonító férfival szemben a hajdúböszörményi rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2015. január 14-én 6 óra 20 perc körüli időben egy állampolgár telefonon arról tett bejelentést, hogy egy ismeretlen férfi az egyik hajdúböszörményi istállóból takarmányt lop. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol meglátták a férfit, aki két zsák hízótápot pakolt a gépjárművének csomagtartójába. A járőrök igazoltatták a 44 éves helyi lakost, mely során megállapították, hogy a telepen éjjeliőrként dolgozik. A rendőrök a férfit az általa elkövetett tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai a telep vezetőjének visszaadták az eltulajdonított két zsák tápot.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában