Helyi közélet

2015.01.27. 10:52

Rejtély volt dala és élete

Debrecen - Kovács Erzsinek állítanak emléket barátai és követői február 1-jén 16 órától a Lovarda színpadán.

Debrecen - Kovács Erzsinek állítanak emléket barátai és követői február 1-jén 16 órától a Lovarda színpadán.

A Tűzpiros virág című gálán többek között Aradszky László és Tilinger Attila is énekel, de a neves előadók között ott találjuk Soós Juditot, aki régiónk egyik kedvelt és kiváló énekese, azt vallja magáról, hogy sok világhírű sláger mellett neki Kovács Erzsi dalai az elsődlegesek.

„Gratulálok, Te énekled Magyarországon a legjobban Edith Piafot” – mondta Kovács Erzsi Soós Juditnak 2008 októberében, amikor a Lovarda színpadán együtt léptek fel. Ezt követően igazi barátság alakult ki kettejük között. – 2012-ben Budapesten a Karády Katalin Múzeum Kávéház díszvendége volt Kovács Erzsi, aki akkor felkért több dalának az előadására is. Az egyik legnépszerűbb, a Rejtély című sláger örökre rabul ejtett, talán az a dal fejezi ki legjobban a művésznő mérhetetlen nagyszerűségét, életének rejtélyes küzdelmeit. Örömteli lesz a találkozás az emlékműsoron Tilinger Attilával, akinek szerepeltem a műsorában. Büszkeség tölt el, hogy ezen a kivételes hangulatú gálán felléphetek és több Kovács Erzsi-dal mellett énekelhetem az este címadóját, igazán hálás vagyok a sorsnak és a rendezőnek, hogy ott lehetek a Lovardában – mondta.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában