Helyi közélet

2015.01.06. 13:29

Nem az volt, akinek mondta magát

Debrecen - Lopással gyanúsítják a fotón/grafikán látható férfit, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.

Debrecen - Lopással gyanúsítják a fotón/grafikán látható férfit, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben.A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 26-án 11 óra 20 perc körül az illető becsöngetett egy debreceni lakásba a Liszt Ferenc utcán, és az ott lakónak az egyik kábeltelevízió szolgáltató cég alkalmazottjaként mutatkozott be. Miközben elterelte a 65 éves nő figyelmét több aranyékszert ellopott a lakásból.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi 2014. október 14-én 12 óra körül egy Komlóssy úti lakásból ugyanezzel a módszerrel tulajdonított el egy aranygyűrűt az ott élő 71 éves nénitől.

Az ismeretlen férfi 40-45 év körüli, 170 centiméter magas, normál testalkatú, arca vékony, haja barna színű, kissé hullámos, feje tején kopaszodik, hangja rekedtes. Az esetek elkövetésekor kék hosszú farmernadrágot, sötét zakót, valamint világos árnyalatú ingget viselt.

Az ismeretlen férfiről egy biztonsági kamera felvételt, míg a rendőrség grafikát készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képen, illetve a grafikán látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es számon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában