Helyi közélet

2015.01.07. 15:11

Meghozta a tartozást

Debrecen - A debreceni rendőrök a grafikán látható férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.

Debrecen - A debreceni rendőrök a grafikán látható férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.A Debreceni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. december 19-én 14 óra körül a debreceni Hortobágy utcában egy férfi csengetett be az egyik társasházi lakásba azzal, hogy tartozását hozta vissza az ajtót nyitó 78 éves bácsi fiának. A sértett beengedte a lakásába a férfit, aki kihasználta az idős úr figyelmetlenségét és az egyik szobából készpénzt tulajdonított el.

Az ismeretlen tettes körülbelül 28-30 év körüli, 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid haja barna színű, az elkövetéskor sötét árnyalatú dzsekit és nadrágot viselt. Az ismeretlen férfiról grafika áll rendelkezésre.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában