Helyi közélet

2015.01.28. 19:09

Megédesítette a gyermekek mindennapjait

Debrecen - „Édességözönnel” érkezett Paderbornból Johannes Bracke, aki szerdán adta át a finomságokat a ReFoMix Kft. által fenntartott Családok Átmeneti Otthona vezetőjének, Leiter Mercédesznek.

Debrecen - „Édességözönnel” érkezett Paderbornból Johannes Bracke, aki szerdán adta át a finomságokat a ReFoMix Kft. által fenntartott Családok Átmeneti Otthona vezetőjének, Leiter Mercédesznek. A két intézmény 21 otthontalanná vált család számára nyújt elhelyezést 31 m²-es garzonlakásokban. Az adományt a gyermekek számára rendezett közösségi programokon osztják majd ki. A ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft. évek óta kapcsolatban áll Debrecen németországi testvérvárosának, Paderbornnak a hajléktalanellátó szervezetével, az SKM-mel. A folyamatos tapasztalatcserének és tanulmányutaknak köszönhetően eredményes szakmai együttműködés alakult ki a két szervezet között.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában