Helyi közélet

2015.01.28. 14:57

Kedv, remények, trillák - Versmegzenésítési pályázat

Debrecen - A Debreceni Művelődési Központ és a Debreceni Zenész Klub pályázatot hirdet közismert magyar költők verseinek megzenésítésére.

Debrecen - A Debreceni Művelődési Központ és a Debreceni Zenész Klub pályázatot hirdet közismert magyar költők verseinek megzenésítésére. A pályaművek csak újonnan megzenésített versek lehetnek. A szerzők művei debreceni szólisták vagy zenei formációk előadásában hangozhatnak el, műfaji megkötöttség nélkül. A műveket demo minőségben (mp3) kérjük beküldeni, az alábbi email címre: [email protected].

Beküldési határidő: 2015. március 10.

Kérjük mellékelni a megzenésített vers szerzőjét és címét, a dalszerző nevét, email címét és telefonszámát, valamint a művet előadó szólista vagy formáció nevét és elérhetőségét. Minden dalszerző csak egy művel pályázhat, legfeljebb 5 perc időtartamban! A beküldött művek előzsűrizésen vesznek részt. A legjobb produkciókat 2015. április 10-én, a Debreceni Művelődési Központban (Kossuth u. 1.) mutatjuk be élőben. A legjobb szerzők, hangszerelők és előadók pénzjutalomban részesülnek, melyről a zsűri és a közönség dönt.

Kontakt, részletes információk: Mohos Péter klubvezető (20/933-8610). E-mail: [email protected].

Bővebb információ: www.debrecenimuvkozpont.hu.

- Takács Hajnalka, DMK -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában