Helyi közélet

2015.01.28. 09:52

Debreceni lett a legszebb

Debrecen - A 166 nevező közül a közönség és a zsűri közösen választotta ki a nyerteseket.

Debrecen - A 166 nevező közül a közönség és a zsűri közösen választotta ki a nyerteseket.

Szebbnél szebb karácsonyfák fotóit küldték olvasóink felhívásunkra december 29. és január 6. között, majd szavazásunk lezárásáig (január 10.) több ezer vokssal igyekeztek bejuttatni saját, illetve kedvenc fenyőiket a finalisták közé a Napló Facebook-oldalán. Végül a tíz legtöbb szavazatot kapott fotó között a szerkesztőségi zsűri döntötte el a végső sorrendet. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára debreceni olvasónk, Kocsis Andrea léphetett fel, aki féléves digitális Napló-előfizetést nyert. Őt csak néhány szavazattal előzte meg Katona-Rimóczi Réka nagyhegyesi versenyzőnk, aki a hétfői díjátadóra családjával érkezett, s a Kismandula Cukrászda ínycsiklandó tortát érő utalványát vehette át Bárdosi Magdolna marketingvezetőnktől. Az első helyen – klasszikus díszítésű karácsonyfájával – a szintén debreceni Nagy Zsoltné végzett, akit betegsége miatt fia, Dávid helyettesített a díj­átadó ünnepségen. Amit nyertek: vacsorautalvány a Nádas csárdába.

Aki erről a játékról lemaradt, de szívesen venne részt más versenyekben is, az ne habozzon ellátogatni a Napló Facebook-oldalára, hiszen a napokban indult el például Valentin-napi akció, s hamarosan elstartol a farsangi jelmezverseny is!

Velünk mindig nyerhet

Mindkét játékban értékes nyereményekért versenghetnek olvasóink, akiknek – ha nem szeretnének lemaradni friss híreinkről és megmérettetéseinkről – azt javasoljuk, hogy kedveljék oldalunkat, így tartsanak velünk és több mint nyolcezer követőnkkel 2015-ben is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában