Helyi közélet

2015.01.31. 13:10

Csodálatos nő a Lovardában

Debrecen - Milyen a színészek valódi élete? Csak játék, ami a színpadon történik, vagy maga a valóság?

Debrecen - Milyen a színészek valódi élete? Csak játék, ami a színpadon történik, vagy maga a valóság?Örökzöld slágerekkel, eredeti poénokkal és drámai pillanatokkal átfűszerezve, erre is választ ad a Csodálatos vagy, Júlia zenés színdarab február 19-én, a Lovarda Pódium következő előadásán.

A Színház című regény díszlete a színház, főszereplője egy korosodó, ámde nagyszerű színésznő, aki soha nem volt képes különbséget tenni a valódi és a játszott világ között. A könyvből néhány éve Szabó István készített nemzetközi filmet Anette Benning és Jeremy Irons főszereplésével. A Lovardában látható darabot Verebes István adaptálta a színpadra, Détár Enikő főszereplésével.

A játék Júlia mindene, de annyira, hogy képtelen abbahagyni, ő mindig játszik, mindig szerepet mond. Még akkor is, amikor – noha kiegyensúlyozott, boldog házasságban él – beleszeret egy nála sokkal fiatalabb férfiba. Még akkor is, amikor ifjú szerelme egy korban hozzá illő, feltörekvő naivát választ inkább. És még akkor is, amikor a hűtlen fiatalember épp Júliánál keres protekciót új szerelme pályájának megsegítésére. Mindez örökzöld slágerekkel elemelve a színház álomvilágába, amelybe mindannyian szerelmesek vagyunk kicsit.

Belépőjegyek a Lovardában, a Napló székházban, a Frei Caféban, az Interticket irodáiban, valamint a lovarda.jegy.hu oldalon kaphatók.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában