Helyi közélet

2015.01.13. 12:25

Ásóval nyomatékosította volna akaratát

Hajdúdorog - A hajdúdorogi rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy ásóval a tulajdonos engedélye nélkül bement az egyik családi ház udvarára, majd betörte a konyhaajtó ablakát.

Hajdúdorog - A hajdúdorogi rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy ásóval a tulajdonos engedélye nélkül bement az egyik családi ház udvarára, majd betörte a konyhaajtó ablakát.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. Erikkel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 12-én 15 óra 30 perc körüli időben Hajdúdorogon, a Petőfi utcán található családi ház előtt megjelent L. Erik azzal, hogy az ott tartózkodó 21 éves lány menjen haza vele. Ezért a 22 éves férfi kiabálni kezdett és bement az udvarra, mire a lány 42 éves apja kiment a házból és el akarta küldeni a hívatlan vendéget. A szóváltás közben L. Erik felkapta a melléképület mellé támasztott ásót és azzal bement a házba, ahol azzal betörte a konyha ajtajának üvegét.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint igazoltatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. Eriket, akit előállítottak a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves helyi lakost.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában