Helyi közélet

2014.12.03. 10:58

Meglepetés a hallássérült gyermekeknek

Debrecen - Hallássérült gyermekek kívánságát teljesíti a Gyermekváros Egyesület.

Debrecen - Hallássérült gyermekek kívánságát teljesíti a Gyermekváros Egyesület.

A világ más országaihoz hasonlóan hazánkban is egyre nagyobb a jelentősége a civil mozgalmaknak, az önkéntes programok megvalósításának a társadalmi felelősségvállalás részeként.

A Gyermekváros Egyesület célja, hogy az egyéni és vállalati önkéntesség összefogásával minden gyermeknek egyenlő esélyt biztosítsunk egy boldog gyermekkorhoz. Ezt önkéntes munkával, gyermekeknek szervezett programokkal kívánjuk elérni, melybe aktívan be kívánjuk vonni a vállalatok, vállalkozások munkatársait is.

A Köztünk élnek program kertében három kívánságát teljesítjük a debreceni Hallássérültek EGYMI (Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, Óvoda, Általános Iskola és Kollégium) gyermekeinek. 2014. december 3-án, szerdán 15 órától a Nagyerdei Stadionban látjuk vendégül az intézmény tanulóit, ahol számos meglepetés mellett találkozhatnak a DVSC két legendájával, Bernáth Csabával és Dombi Tiborral.

Decemberben még további két program alkalmával teljesítjük kívánságukat.

2014. december 9-én a Grizzly Grappling Team tart bemutatót a talán még nem annyira ismert grappling küzdősportból. December 10-én pedig a Tímárházban kézműves mesterségekkel ismerkedhetnek a gyerekek. A Kézművesek Házában a kiállítások megtekintésével és a műhelyekben dolgozó kiváló mesterek munkáin keresztül nyerhetnek betekintést a nagy múltú mesterségek rejtelmeibe.

- Gyermekváros Egyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában