Helyi közélet

2014.12.24. 09:43

Közös karácsonyünnep díjakkal

Pocsaj - A településen minden évben megrendezik a falukarácsonyt, december 23-án egész nap várták a látogatókat a szervezők.

Pocsaj - A településen minden évben megrendezik a falukarácsonyt, december 23-án egész nap várták a látogatókat a szervezők.

Az idei karácsonyi ünnepségen több fellépő volt, mint az előző években, most is sokan eljöttek a falu főterén tartott rendezvényre, és az idén is megjutalmazták az egész évben tevékenykedőket.

Délelőtt folyamán vásár volt a főtéren: lehetett lángost, fánkot, kalácsot, teát, forralt bort és egyéb finomságokat vásárolni.

Az este 6 órakor kezdődő ünnepség Kecskés Gyula polgármester, Zolcsák Miklós görögkatolikus parókus és Fecske Csaba református lelkész ünnepi beszédével kezdődött.

Felléptek a Mesevár és a Kikelet óvoda nagycsoportosai karácsonyi játékkal, versekkel, majd Molnár Orsi zenés műsorával szórakoztatta gyerekeket közel egy órán át. A nyugdíjas klub is betlehemest darabot adott elő, valamint verset hallhattak Egri Lilla előadásában.

A nemrégiben Pocsajban járt Szalárdi baptista fúvószenekar ide is eljött, és szórakoztatta a közönséget zenéjével. Az est zárásaként most is, mint minden évben átadták a díjakat a 2014-es évben legtöbbet adományozóknak, a legtöbb társadalmi munkát végzőknek és a legtöbbet szereplőknek.

HBN–NKM

A díjazottak

  • Legtöbbet adományozó: Selyemné Nádró Éva, Kecskés Gyuláné, Mazsu Jenőné.
  • Legtöbb társadalmi munkát végző: Szőlősi Gyuláné, Simon Csaba, Balázs Péter.
  • Legtöbbet szereplő: Pántlika Néptánccsoport, „Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub, Szivárvány Népdalkör.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában