Helyi közélet

2014.12.20. 14:28

„Best of” válogatás a ’90-es esztendőkből

Debrecen - Két évtizeddel ezelőtti élmények elevenedhetnek meg újra.

Debrecen - Két évtizeddel ezelőtti élmények elevenedhetnek meg újra.

A karácsony után szombat este a ’90-es évek diszkójától lesz hangos: az évtized ismert együttesei lépnek fel december 27-én este a Lovardában.

Tedd fel a kezed – énekelte a Splash a ’90-es évek végén, és nem volt olyan bulihely, ahol ne így cselekedtek volna a szórakozó fiatalok, amikor a DJ ezt a számot kezdte el játszani. Könnyen előrevetíthető, hogy jövő héten szombaton is sokan így fognak tenni a Lovardában, ahol a legismertebb slágereket a ’90-es évekből újra élőben hallhatja a közönség.

Felnőtt már az a generáció, melynek tagjai ismertségük aranykorában látogatták a ­Splash, az UFO, az FLM, a Kozmix, a TNT, Náksi Attila vagy Betty Love bulijait, ám a két évtizeddel ezelőtti élmények újra megelevenedhetnek karácsony után, hiszen mind ott lesznek a Lovardában. Legnagyobb slágereit az Animal Cannibals is elnyomja majd, ők nem álltak le egy percre sem, a ’90-es évektől folyamatosan nyomják örök fiatalként a színpadon, ahogy Dévényi Tibi bácsi is, aki még korábban kezdte, de mindig tud újat játszani a közönségnek, és egyszer sem hagyja ki, hogy pontos labdákkal ajándékozza meg a legszerencsésebbeket, akik elkapják a tömegbe repített játékokat. A ’90-es évek legsikeresebb előadóinak fellépése december 27-én, 21 órakor kezdődik.

HBN-SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában