Helyi közélet

2014.11.26. 19:50

Vádat emeltek a rendőröknek tolató debreceni férfi ellen

Debrecen – Próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott az ügyészség azzal a 28 éves debreceni férfival szemben, aki tavaly ősszel – kábítószer hatása alatt – autójával nekitolatott az őt megállítani szándékozó rendőrök autójának.

Debrecen – Próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott az ügyészség azzal a 28 éves debreceni férfival szemben, aki tavaly ősszel – kábítószer hatása alatt – autójával nekitolatott az őt megállítani szándékozó rendőrök autójának. A büntetlen férfival szemben közúti veszélyeztetés bűntette és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emeltek vádat.

A terhelt 2013 októberében autójával haladt, amikor megkülönböztető jelzések nélküli rendőrségi gépkocsik fogták közre. Az egyikből egyenruhások szálltak ki, jelezve: megállj. Ő azonban hátramenetben 20 kilométeres sebességgel beletolatott az egyik rendőrségi autóba, a benn ülő három személy közül egy könnyebben megsérült. A vádlottat előállították. Mint kiderült, kábítószer hatása alatt vezetett.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában