Helyi közélet

2014.11.24. 10:34

Szösszefogás Debrecenben

Debrecen – Immár második alkalommal rendezi meg közös adománygyűjtő buliját az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány és a Szociális Hallgatók Öntevékeny Szerveződése (SZÖSZ) november 24-én a 21 órától a Romker Debrecenben.

Debrecen – Immár második alkalommal rendezi meg közös adománygyűjtő buliját az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány és a Szociális Hallgatók Öntevékeny Szerveződése (SZÖSZ) november 24-én a 21 órától a Romker Debrecenben.Az adománygyűjtő rendezvény érdekessége, amit tavalyról már megtapasztalhattunk, hogy kerekasztal-beszélgetés is kapcsolódik hozzá, amit jelenleg Szösszefogásra kereszteltek el a szervezők. A beszélgetés helyszínéül a Debreceni Egyetem fszt. 5-ös terme szolgál 17 órától.

A kerekasztal-beszélgetésen többek között olyan témák kerülnek terítékre, mint az önkéntes munka és a társadalmi felelősségvállalás. Továbbá bemutatkozási lehetőséget nyújt az esemény a civil szervezeteknek. Az eseményen a Dorcas, a Budapest Bike Maffia, az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány és a házigazda személyében, a SZÖSZ mutatkozik be.

A Night of Hope elnevezésű jótékonysági buli belépőjegyeiből származó bevétellel a hátrányos helyzetben élő gyerekeken próbálnak meg segíteni a szervezők.

A rendezvényről bővebben a Facebookon tájékozódhat, az alábbi linkeken:

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

- Bene Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában