Helyi közélet

2014.11.03. 15:04

Sapkákat és zoknikat akart elvinni

Hajdú-Bihar - Bíróság elé állítást javasolnak a debreceni rendőrök egy nő ellen, aki a megalapozott gyanú szerint egy áruházból lopott.

Hajdú-Bihar - Bíróság elé állítást javasolnak a debreceni rendőrök egy nő ellen, aki a megalapozott gyanú szerint egy áruházból lopott.A nyomozás adatai szerint Debrecenben, a Balmazújvárosi úti áruház alkalmazottja telefonon tett bejelentést 2014. október 20-án a rendőrség ügyeletére arról, hogy 13 óra 10 perc körüli időben egy nő zoknikat és sapkákat akart lopni a boltból, azonban tetten érték. A helyi lakos az áruvédelmi eszközöket eltávolította a termékekről, majd táskájába rejtette azokat és fizetés nélkül akart távozni az áruházból. A biztonsági őrök azonban észrevették és visszatartották a nőt, miközben értesítették az esetről a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a 40 éves Sz. Erikát elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. október 27-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában