Helyi közélet

2014.11.11. 16:25

Ruhaboltban rabolt

Debrecen - A rendőrök keresik azt a férfit, aki az egyik debreceni üzletben fellökte az alkalmazottat és készpénzt, valamint ruhadarabokat tulajdonított el.

Debrecen - A rendőrök keresik azt a férfit, aki az egyik debreceni üzletben fellökte az alkalmazottat és készpénzt, valamint ruhadarabokat tulajdonított el.A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 17-én 11 óra körüli időben Debrecenben, a Cegléd utcán található egyik üzletben egy ismeretlen férfi ruhadarabokat nézegetett és azok közül néhányat magára vett, majd szó nélkül fellökte az alkalmazottat, belerúgott a nőbe, a pénztárból kivett néhány ezer forintot és elfutott.

Az ismeretlen férfi 30-35 év körüli, 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú és rövid haja barna színű, valamint a bűncselekmény idején fekete színű műbőr kabátot, barna színű pulóvert, kék színű bőszárú farmernadrágot, narancssárga és piros színű bőr baseballsapkát, valamint fekete cipőt viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri és tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában