Helyi közélet

2014.11.03. 13:30

Mindkét baleset helyszínén megszűnt az útlezárás

Hajdú-Bihar - A 47-es számú főúton és a 3501-es úton is feloldották az útzárat, a közlekedés mindkét baleset helyszínén zavartalan.

Hajdú-Bihar - A 47-es számú főúton és a 3501-es úton is feloldották az útzárat, a közlekedés mindkét baleset helyszínén zavartalan.

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés Polgár és Hajdúnánás között a 3501-es számú úton. Mint arról korábban hírt adtunk a 3501-es számú út 13-as kilométerszelvényében 2014. november 3-án 8 óra 51 perckor két Hajdúnánás felől Polgár irányába közlekedő személygépkocsi eddig ismeretlen okból összeütközött. A balesetben 5 személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A forgalom újra zavartalanul halad a 47-es számú főúton is, Tépe és Berettyóújfalu között.  2014. november 3-án 12 óra körül a 47-es számú főút 30 km + 500 kilométerszelvényében, Tépe és Berettyóújfalu között két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Mint kiderült, a balesetben megsérült két személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek. A helyszíni szemle idejére elrendelt félpályás útlezárást a rendőrség feloldotta, a forgalom zavartalanul halad.

Köszönjük az érintett útszakaszon közlekedők figyelmét és türelmét!

- police.hu -


Polgár, Hajdúnánás - Polgár és Hajdúnánás között személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt az utat a rendőrök félpályán lezárták.


Tépe, Berettyóújfalu - Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 47-es számú főúton, Tépe és Berettyóújfalu között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában