Helyi közélet

2014.11.28. 18:42

Marihuána „fű alatt”

Tiszacsege - A tulajdonos tőlünk értesült a kellemetlen hírről…

Tiszacsege - A tulajdonos tőlünk értesült a kellemetlen hírről…Több emeleten hatvan tő kendert, valamint közel háromszáz palántát és a termesztésükhöz szükséges eszközöket, szereket találtak a rendőrök egy közismert tiszacsegei magáningatlanban. Mint a Napló megtudta, a rendőrök által elfogott három gyanúsított között a patinás épületegyüttes bérlőit is megtalálni. Ők a tulajdonos elmondása szerint – aki tőlünk értesült üzleti partnerei előzetes letartóztatásáról – körülbelül egy éve bérelik a nem túl nagy, de tetszetős, hotelként is működő ingatatlant. Az épületben egyébként jelen időszakban nem fogadtak vendégeket, majd márciustól nyitottak volna ki.

A rendőrség pénteki beszámolója szerint a bűncselekményről november 24-én szereztek tudomást. Előbb azt a T. Istvánt (22) kapták el a helyszínen, aki társai távollétében a növények gondozását végezte. Majd következett R. Zoltán (59) és R. Ilona (50), akiket szerda reggel fogtak el Tiszacsegén. A három gyanúsítottat őrizetbe vették, a bíróság pedig csütörtökön elrendelte előzetes letartóztatásukat. A tiszacsegei lakosok ellen kábítószer birtoklás bűntett megalapozott gyanújával folyik a büntetőeljárás.

HBN


Tiszacsege - A balmazújvárosi rendőrök kábítószer ültetvényt találtak Tiszacsegén. A nyomozók három gyanúsítottat fogtak el.


Szóljon hozzá cikkünkhöz a Facebookon!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában