Helyi közélet

2014.11.06. 14:24

Jegyzet: Nemkívánatos

<em>Vida Ildikó elismerte azt, amit hetek óta lehet tudni. Ő is az Amerikában nem kívánatos személyek között van</em>. <strong>Kovács Zsolt jegyzete</strong>.

Vida Ildikó elismerte azt, amit hetek óta lehet tudni. Ő is az Amerikában nem kívánatos személyek között vanKovács Zsolt jegyzete.A NAV-vezér a Magyar Nemzetnek adott interjújában aljas támadásról beszél, meg hogy őt ez az eljárás mennyire megviselte emberileg, kicsit visszautalt az ötvenes évek koncepciós pereire, és bejelentette: igen részletes vizsgálatot végeznek majd a NAV-nál. Persze, ezt minden bizonnyal ő vezeti majd. Mindeközben természetesen megy a politikai ez-az, pártszimpátiától függően úgy, ahogy annak lenni kell a demokráciában. Lehet Vida Ildikó azonnali menesztését, ne adj’ Isten azonnali nagyonmegbüntetését kérni, és ugyanúgy lehet libsizni és komcsizni, bizonyíték nélküli koholmánynak nevezni az USA-kitiltást. Ám azt nem szabad szem elől téveszteni – akár tetszik, akár nem –, hogy a kitiltással a világ egyetlen szuperhatalma mondott véleményt a NAV-ról, a kormányról, a demokráciánkról, Magyarországról.

Attól tartok, ez csak a kezdete egy fájdalmas folyamatnak. Azok az országok, akiket újabban barátunknak nevezünk, úgy tűnik, kisujjukat sem hajlandók mozdítani értünk. A többiek egyre inkább egy táborként nem szimpatizálnak velünk. Mi lesz így Magyarországgal a gazdasági felívelésünk hajnalán?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában