Helyi közélet

2014.11.05. 15:55

Gépkocsikon vezették le dühüket

Debrecen - A debreceni nyomozók bíróság elé állítást javasolnak két férfival szemben is, akik egy-egy személygépkocsin vezették le dühüket.

Debrecen - A debreceni nyomozók bíróság elé állítást javasolnak két férfival szemben is, akik egy-egy személygépkocsin vezették le dühüket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. október 3-án 22 óra 39 perckor telefonon tett bejelentést egy debreceni lakos arról, hogy a Domokos Lajos utcán egy férfi puszta kézzel betörte egy személygépkocsi ablakát. A rendőrök a helyszínen igazoltatták az agresszív férfit, aki elmondta nekik, hogy szerelemféltés miatt vezette le dühét az Opel Astra típusú járművön.

A járőrök elfogták és előállították a 34 éves helyi lakost a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A Debreceni Rendőrkapitányság H. Ferenccel szemben 2014.október 28-án befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes járási ügyészségnek.

Egy férfi telefonon hívta a rendőrséget 2014. október 3-án 23 óra körüli időben, mivel Debrecenben, a Péterfia utcán egy ismerőse szó nélkül belerúgott a gépkocsijába. A járőrök a helyszínen meghallgatták a bejelentőt és a másik férfit, aki elismerte, hogy ő rongálta meg haragjában a Volkswagen Passat típusú járművet.

A rendőrök a 38 éves R. Attilát garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság 2014. október 28–án befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában