Helyi közélet

2014.11.10. 10:08

Demjén Ferenc: „Ilyen sokoldalú zenekar nincs”

Debrecen - Neves énekesek vallanak a születésnapos Abrakazabra zenekarról.

Debrecen - Neves énekesek vallanak a születésnapos Abrakazabra zenekarról.

Az év legnagyobb koncertjével ünnepli tizenötödik születésnapját az Abrakazabra zenekar november 13-án a Főnix Csarnokban, ahol tizenöt vendégénekessel több mint három órán át szól majd a zene.

A zene őskora jut eszembe az Abrakazabráról, amikor még baráti alapon szerveződtek a zenekarok, bennük megvan még ez a lelkesedés, épp ezért olyan jó velük játszani” – mondja Balázs Fecó, aki szintén ott lesz csütörtökön a Kassai úti csarnokban és azt is elárulta, hogy a Homok a szélben című Korál-klasszikust biztosan énekelni fogja. „Ebben a dalban mindig találunk valami javítani valót, de bízom benne, hogy a Főnixben eredeti állapotában áll majd össze.

Demjén Ferenc a legelsők között kezdett el dolgozni az Abrakazabrával, Charlie és Somló Tamás társaságában több közös bulit is tartottak, még Londonban is együtt léptek fel. „Nagyon ritka az országban az olyan együttes, mint az Abrakazabra, akik mindenkit le tudnak kísérni és pontosan, profin, jól játszanak” – mutatott rá a születésnapos együttes erősségére az ország Rózsija, aki többek között Charlie, Somló Tamás, Karácsony János, Keresztes Ildikó, és Tóth Vera társaságában lép színpadra csütörtökön.

A november 13-ai koncertre jegyek elővételben a Tourinformban, a Kölcsey Központban és az Interticket hálózatában válthatók, interneten pedig a jegy.hu oldalon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában