Helyi közélet

2014.11.24. 12:57

Csokit és fogkefét gyűjtenek

Hajdú-Bihar - Legalább félezer gyermeket szeretnének megajándékozni.

Hajdú-Bihar - Legalább félezer gyermeket szeretnének megajándékozni.

Mint arra bizonyára több olvasónk is emlékszik, tavaly az állami gondozottak és a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete összefogtak, hogy édességgel ajándékozhassák meg a még náluk is nehezebb körülmények között élő gyermekeket megyeszerte.

Lendületük, kitartásuk nem várt támogatásra talált, s a magánemberek, cégek felajánlásainak köszönhetően több száz kicsit és nagyot tudtak meglepni. E siker után nem is lehetett kérdés, hogy ebben az évben is ki kell tenni a városban a csokiládákat, ahová újdonságként az édességek mellé fogkefét és fogkrémet is várnak a támogatóktól, hogy a finom örömforrásokból ne legyen később bajforrás.

A városban több mint ötven helyen lehet azokat bedobni. Az iskolák, óvodák, kollégiumok, bevásárlóközpontok és közintézmények mellett a Hajdú-bihari Napló is csatlakozott az akcióhoz, így székházunkban a Dósa nádor tér 10. szám alá is behozhatja bárki ajándékát.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában